Novinarska konferenca in literarni nastop v Novi Gorici

datum: 18.09.2012

kategorija: Novice

V Goriški knjižnici Franceta Bevka je bila 18. septembra pripravljena novinarska konferenca o projektu Knjiga za vse; sledil je literarni nastop udeležencev delavnice ustvarjalnega pisanja.

V Goriški knjižnici Franceta Bevka je bila 18. septembra pripravljena novinarska konferenca, na kateri so predstavnik Rotary kluba Nova Gorica ter izvajalci in udeleženci projekta Knjiga za vse predstavnikom sedme sile razložili namen projekta in njegov potek.

Saša in Radio Slovenija

Še posebej zanimiva je bila predstavitev rezultatov projekta – objav v multimedijski knjižnici – pa tudi literarni nastop, ki je sledil novinarski konferenci. Sedem udeležencev delavnice ustvarjalnega pisanja je novinarjem in drugim obiskovalcem predstavilo izbor svojih literarnih del, predstavnik novogoriškega Rotary kluba, Tomi Ilijaš pa je ob tem poudaril pomen nadaljevanja dela tudi po zaključku projekta in željo, da multimedijski portal postane bogat vir pisane besede.

Predstavnik Rotary kluba Nova Gorica, Tomi Ilijaš je povedal nekaj uvodnih misli pred literarnim nastopom v Goriški knjižnici<br />
(foto: Dejan Šuc)

povabilo k sodelovanju

Vabljeni posamezniki z različnimi zanimanji!

Pišeš pesmi, zgodbe, reportaže, članke, pisma; te zanima interpretacija umetniških besedil? Si želiš z objavo na spletu doseči širši krog bralcev? Pridruži se nam pri oblikovanju in izgradnji multimedijske knjižnice!

prijavnica