Objavljena multimedijska knjižnica

datum: 01.09.2012

kategorija: Novice

V zaključnih fazah izvedbe projekta seveda napoči čas za predstavitev doseženih rezultatov.

Udeleženci usposabljanj – predvsem tisti, ki ustvarjajo na literarnem področju – svoje izdelke predstavljajo neposredno na literarnih  nastopih, izbor literarnih izdelkov pa smo objavili tudi na portalu projekta Knjiga za  vse. Za začetek je bralcem na voljo sedem naslovov različnih avtorjev, ki so na  voljo v več digitalnih formatih – kot spletna knjiga, kot oblikovan pdf dokument in kot dokument z golim besedilom. V bodoče – tudi še po zaključku formalnega  dela izvedbe projekta – bodo literarne objave na portalu na voljo tudi v  nekaterih dodatnih formatih, še več pa bo tudi različnih naslovov, saj želimo tu  ustvariti čim obsežnejšo spletno knjižnico.

Multimedijska knjižnica (slika je simbolna)

Ob tem k sodelovanju vabimo tudi ostale pisce in pesnike iz različnih  invalidskih društev. Kdor bi želel na portalu objaviti svoja dela in s tem  doseči širši krog bralcev, naj to sporoči na e-naslov urednistvo@knjigazavse.si, in dogovorili se bomo o nadaljnjih korakih.

povabilo k sodelovanju

Vabljeni posamezniki z različnimi zanimanji!

Pišeš pesmi, zgodbe, reportaže, članke, pisma; te zanima interpretacija umetniških besedil? Si želiš z objavo na spletu doseči širši krog bralcev? Pridruži se nam pri oblikovanju in izgradnji multimedijske knjižnice!

prijavnica