Literarni večer na gradu Tuštanj

datum: 28.07.2012

kategorija: Novice

V slikovitem okolju dvorca Tuštanj v bližini Moravč je 26. julija kot kulturni program na srečanju članov medgeneracijskega društva Jesenski cvet potekal literarni večer, na katerem je nastopilo sedem udeležencev delavnice ustvarjalnega pisanja Knjiga za vse.

Približno sto udeležencev srečanja je dodobra napolnilo lepo urejeno grajsko dvorišče in z velikim zanimanjem prisluhnilo literarnim delom naših ustvarjalcev. Tokratni nastop je bil bolj prozno naravnan, saj so bili na sporedu – poleg le dveh pesmi – esej, avtobiografske in fantazijske zgodbe, pa tudi dramski dialog. Med številnimi pohvalami po nastopu smo slišali tudi mnenje, da je tovrstnih prireditev dandanes na žalost vse premalo.

Literarni večer, grad Tuštanj (foto Primož Grebenjak)

Literarni večer, grad Tuštanj (foto Primož Grebenjak)

Nastopajoče literate so spremljali tudi nekateri udeleženci delavnice osnov foto in video produkcije, ki so celoten nastop posneli.

 

povabilo k sodelovanju

Vabljeni posamezniki z različnimi zanimanji!

Pišeš pesmi, zgodbe, reportaže, članke, pisma; te zanima interpretacija umetniških besedil? Si želiš z objavo na spletu doseči širši krog bralcev? Pridruži se nam pri oblikovanju in izgradnji multimedijske knjižnice!

prijavnica