Predstavitve projekta po invalidskih duštvih

datum: 30.11.2011

kategorija: Novice

Projekt Knjiga za vse smo predstavili na vseh pomembnejših invalidskih društvih, ki delujejo na Gorškem. Naši sogovorniki na Društvu paraplegikov severne Primorske, Medobčinskem društvu invalidov Nova Gorica, Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica, ter na Društvu glihih in naglušnih Nova Gorica so pokazali veliko zanimanja za potek projekta in za načrtovane cilje. Na društvih smo imeli tudi nekaj pogovorov s posamezniki, ki jih zanima sodelovanje v projektu, dogovorili smo se za morebitne dodatne predstavitve in pogovore s kandidati za usposabljanja.
Z nekaterimi društvi smo se dogovorili, da opis projekta in povabilo k sodelovanju v njem objavijo v svojih internih glasilih in na svojih spletnih straneh, ter tako še dodatno spodbudijo svoje člane k sodelovanju.

povabilo k sodelovanju

Vabljeni posamezniki z različnimi zanimanji!

Pišeš pesmi, zgodbe, reportaže, članke, pisma; te zanima interpretacija umetniških besedil? Si želiš z objavo na spletu doseči širši krog bralcev? Pridruži se nam pri oblikovanju in izgradnji multimedijske knjižnice!

prijavnica